Zij-instromer

Ontdek Jouw Nieuwe Carrière in de Zorg
| Zij-instromer Verzorgende IG | Zij-instromer MBO Verpleegkundige niveau 4 | Zij-instromer HBO Verpleegkundige niveau 6 |

Altijd al gedroomd van een betekenisvolle carrière in de zorg? Bij Shiva Zorg verwelkomen we zij-instromers met open armen. Wij geloven dat diversiteit en nieuwe perspectieven de zorg verrijken. Als zij-instromer bieden wij jou een unieke kans om je carrière in de zorg te starten of een nieuwe wending te geven. Je stapt direct in een boeiende functie en faciliteren én bekostigen we jouw opleiding waarbij je leert in de praktijk.


Als kleinschalige organisatie met het motto "oog voor mensen", staat de zorgrelatie centraal. Wij geloven dat goede thuiszorg begint bij begrip en aandacht voor de individuele behoeften van onze cliënten. Als zij-instromer krijg je bij Shiva Zorg de kans om een persoonlijke benadering te ervaren en je te ontwikkelen in een warme en ondersteunende omgeving.


Met ons ervaren team bieden we leerwerkplekken voor de opleiding tot Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 en Verpleegkundige niveau 6.
Zit er wat tussen voor jou?

Waarom kiezen voor de zorg als zij-instromer?

  • Betekenisvol Werk: In de zorg kun je elke dag een positief verschil maken in het leven van mensen. Jouw inzet wordt gewaardeerd en impactvol.
  • Diverse Carrièremogelijkheden: De zorg biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden, van verzorgende tot verpleegkundige, van specialistische zorg tot managementposities.
  • Zekerheid en Groeikansen: In de zorg is er altijd vraag naar gekwalificeerd personeel. Daarnaast bieden wij uitgebreide groeimogelijkheden en bijscholing.
  • Een Veilige en Ondersteunende Werkomgeving: Bij Shiva Zorg zorgen we voor een ondersteunende en veilige werkomgeving, waarin je kunt groeien en leren.

1506x2157

Ons aanbod voor zij-instromers

Bij Shiva Zorg begrijpen we dat de overstap naar de zorg een grote stap kan zijn. Daarom bieden we:


  • Een Gedegen Inwerktraject: Als zij-instromer krijg je een uitgebreid inwerktraject om je vertrouwd te maken met de zorgpraktijk.
  • Opleidingsmogelijkheden: Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden en bijscholingstrajecten om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je zorgcarrière.
  • Een Sterk Team: Je wordt onderdeel van ons betrokken en vriendelijke team, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan.
  • Veelzijdige Vacatures: Ontdek onze vacatures en vind de rol die bij jou past.

Jouw toekomst in de zorg begint hier

Wij heten jou van harte welkom bij Shiva Zorg. Jouw toekomst in de zorg begint hier. Als zij-instromer kun je bij ons rekenen op de steun, opleidingsmogelijkheden en groeikansen die je nodig hebt om succesvol te zijn in de zorgsector.

 

Ontdek meer over werken en leren bij Shiva Zorg door naar onze Werken en Leren pagina te gaan. Hier vind je informatie over onze actuele vacatures, opleidingsmogelijkheden, en de voordelen van werken bij Shiva Zorg.

Wij bieden zij-instroom plekken voor de BBL-opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4 (MBO) en Verpleegkundige niveau 6 (HBO).

 

Voor dezelfde opleidingen bieden we stages voor BOL-studenten.

Heb je nog specifieke vragen? Wij staan klaar om ze te beantwoorden en je te verwelkomen in ons toegewijde team.

 

Laat jouw reis in de zorg beginnen. Samen kunnen we het verschil maken.

 

 

 
       
Ben jij al gediplomeerd? Neem dan eens een kijkje bij onze andere vacatures:

Verpleegkundige vacature: Vacature verpleegkundige in de thuiszorg
Verzorgende vacature: Vacature verzorgende IG in de thuiszorg