Werken en leren

Wij geloven dat werk niet alleen een vervullende carrière moet bieden, maar ook een kans moet bieden om te leren, te groeien en een betekenisvolle impact te hebben op de levens van anderen.

Bij Shiva Zorg begrijpen we dat de wereld van de thuiszorg niet alleen een beroep is; het is een roeping. Of u nu een ervaren zorgverlener bent of iemand die graag een carrière in de gezondheidszorg wil beginnen, ons programma "Werk en Leer" heeft voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor Shiva Zorg?

Werken bij Shiva Zorg betekent deel uitmaken van een zorgzaam en toegewijd team dat het welzijn van onze cliënten voorop stelt.
Wij bieden een verzorgende en inclusieve werkomgeving die zowel persoonlijke als professionele groei bevordert.

Shiva Zorg beschikt over de nodige erkenningen voor de opleidingen tot verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4, verpleegkundige niveau 6 (wijkverpleegkundige).
Shiva Zorg is SBB en stichting ELBHO erkend.


Neem eens een kijkje bij onze vacatures voor de combinaties werken en leren totNaast een leerwerkplek (BBL-opleiding) bieden we voor de opleidingen tot Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4 en 6 stages voor studenten die de BOL-variant volgen.
 

Menselijkheid voorop

Bij Shiva Zorg zijn wij trots op de bevlogenheid en de deskundigheid van onze medewerkers waardoor deze de beste zorg leveren. Het is elke dag opnieuw een mooie belevenis om bij cliënten thuis de best mogelijke ondersteuning te bieden en dit samen met collega’s te kunnen organiseren.